Over ons

Bom-Be is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het opsporen van oorlogsmunitie in de (water)bodem. We beschikken evenwel over een team met jarenlange ervaring in het segment van explosievenopsporing, die hun bijzondere expertise ook kunnen toepassen voor geofysisch onderzoek. De inzet van hoogtechnologische opsporingsapparatuur en de interpretatiekennis van de data zijn in de 21ste eeuw immers ook van onschatbare waarde op het terrein van de geoloog, bouwkundige of archeoloog. 

Samen met u gaan we op zoek naar de meest efficiënte inzet van onze mensen en middelen. Bom-Be kan bogen op internationale samenwerking op het gebied van materieel en personeel. Deze symbiose is een resultaatsgerichte aanpak die uniek is op de Belgische markt.

Bom-Be geeft ook infosessies en opleidingen op aanvraag over hoe om te gaan met risico's en vondsten van niet gesprongen explosieven. We organiseren ook cursussen en examens met het oog op WSCS-OCE-certificering van deskundig personeel in Nederland. Bom-Be is door TÜV Nederland erkend als Examenbureau.