Opleidingen voor WSCS-OCE certificering (NL)

Bom-Be organiseert cursussen ter voorbereiding op de examens voor de verschillende OCE deskundigheidsniveaus, conform de Nederlandse WSCS-OCE regelgeving. Dit zijn:

Geplande cursussen

Op onze kalender vind je de eerstvolgende cursussen. Deelnemers aan zo'n intensieve opleiding zien hun de slaagkansen voor het certificeringsexamen gevoelig stijgen. Bom-Be stelt ook gratis detectieapparatuur en interpretatiesoftware ter beschikking tijdens de cursus.

Bom-Be is door TÜV Nederland erkend als Examenbureau WSCS-OCE en organiseert aansluitend op elke cursus ook een examen voor het overeenkomstige deskundigheidsniveau.

Op aanvraag

Voor de niveaus Assistent, Deskundige en Senior organiseren we cursussen op aanvraag voor groepen van minimum 3 deelnemers. Indien u in overleg met ons een nieuwe cursus Assistent of Deskundige op de agenda zet, dan ontvangen betrokken deelnemers een extra fixers korting van 5% op het cursusgeld, naast de buddy- en vroegboek kortingen (elk 5%) die altijd van toepassing zijn op onze cursussen.

Een cursus met examen Basiskennis OCE van één dag organiseren we op aanvraag voor groepen van minimum 4 personen, aan zéér concurrentiële prijzen.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie.